Liceul Greco-Catolic "Timotei Cipariu"
An şcolar 2020-2021

Cine  suntem noi Ce oferim Rezultate facilităţi Proiecte Oferta educaţională PRIMAR

 ÎNSCRIERE LA CLASA PREGĂTITOARE – anul şcolar 2021-2022

                                 Telefon: 021/667.84.34 - secretariat

           Pentru înscrieri la clasa pregătitoare, anul şcolar 2021-2022, nu este obligatoriu ca domiciliul părinţilor să se afle în circumscripţia unităţii noastre şcolare. În clasele noastre, toţi elevii se bucură de iubire creştină, indiferent de religie, etnie, statut sau domiciliu (urban/rural). 

Dragi părinţi,

      Nu lăsaţi să treacă nicio zi în care copiii dumneavoastră să nu crească în cunoaştere, bunătate şi înţelepciune !

Cine suntem?

Școala noastră vă așteaptă într-un spațiu primitor, un loc de viaţă în care fiecare copil este însoțit cu atenție şi grijă pe drumul său.

Copilul este primit ca o persoană unică şi încurajat să dezvolte tot ce are mai bun în el. Noi credem că pentru fiecare copil există o cale spre devenire.

Deschiderea, „înflorirea” copilului este în centrul proiectului nostru școlar pentru a-şi trăi senin copilăria şi a se forma ca oameni. Baza spirituală o au valorile evanghelice.

Preocuparea majoră a comunității educative LGRCAT - profesori, educatori, personal administrativ şi de serviciu - este de a sprijini copilul să dobândească cunoștințe şi deprinderi fundamentale, să se dezvolte într-o atmosferă de încredere, familială.

Anii de şcoală reprezintă o perioadă cheie în viaţa copilului dumneavoastră.

Împreună dorim ca el să trăiască cu entuziasm şi seninătate acest timp.

 Ce oferim? 

Numărul de locuri pentru anul școlar 2021-2022 la clasa pregătitoare: 66  (3 clase)

Discipline opţionale pentru ciclul primar: Clasele II - IV– Calculatorul, colegul meu! opţional Informatică

Săli de clasă: calde, primitoare, prietenoase, dotate cu mobilier ergonomic, corespunzător vârstei elevilor; aparatură modernă care facilitează accesul la informaţie şi înlesneşte aplicarea unor metode moderne, interactive de predare - învăţare: calculatoare, monitoare, TV, CD-playere, acces permanent la internet. 

În activitatea noastră ne străduim să transformăm cunoştinţele dobândite de elevi în competenţe utile în viaţă, implicându-i în diverse activităţi extracurriculare. Colaborăm cu grădiniţe, instituţii de artă şi cultură, organizaţii non-guvernamentale, cu şcoli din alte judeţe ale ţării şi din străinătate,  fiind implicaţi în diferite parteneriate şi proiecte.

Şcoala noastră oferă acces la învăţare optimă şi în perioadele în care participarea fizică a elevilor nu este posibilă. Catedra de matematică-informatică LGRCAT susţine şi încurajează predarea-învăţarea on-line oferind suportul formativ de calitate, atât pentru elevii noştri, cât şi pentru personalul didactic.


"Şcoală după şcoală" - serviciu instructiv – educativ – recreativ oferit elevilor ai căror părinţi nu dispun de timpul necesar supravegherii acestora, după terminarea orelor de curs până la orele 18.00.
                                                           Copii, vă aşteptăm cu drag!