Liceul Greco-Catolic "Timotei Cipariu"

An şcolar 2023-2024

Înscrieri în clasa pregătitoare

Dragi părinți,

      Nu lăsați să treacă nicio zi în care copiii dumneavoastră să nu crească în cunoaștere, bunătate şi înţelepciune !

Cine suntem?

Școala noastră vă așteaptă într-un spațiu primitor, un loc de viaţă în care fiecare copil este însoțit cu atenție şi grijă pe drumul său.Școala noastră vă așteaptă într-un spațiu primitor, un loc de viaţă în care fiecare copil este însoțit cu atenție şi grijă pe drumul său.
Copilul este primit ca o persoană unică şi încurajat să dezvolte tot ce are mai bun în el. Noi credem că pentru fiecare copil există o cale spre devenire.
Deschiderea, „înflorirea” copiilor este în centrul proiectului nostru școlar pentru a-şi trăi senin copilăria şi a se forma ca oameni, în spiritul valorilor evanghelice.
Preocuparea majoră a comunității educative LGRCAT - profesori, educatori, personal administrativ şi de serviciu - este de a sprijini copilul să dobândească cunoștințe şi deprinderi fundamentale, să se dezvolte într-o atmosferă de încredere, familială.
Anii de şcoală reprezintă o perioadă cheie în viața copilului dumneavoastră.
Împreună dorim ca el să trăiască cu entuziasm şi seninătate acest timp.

Ce oferim?

Numărul de locuri pentru anul școlar 2024-2025 la clasa pregătitoare:66

Discipline opționale pentru ciclul primar: Clasele II - IV– Calculatorul, colegul meu! opțional Informatică

Săli de clasă: calde, primitoare, prietenoase, dotate cu mobilier ergonomic, corespunzător vârstei elevilor; aparatură modernă care facilitează accesul la informație şi înlesnește aplicarea unor metode moderne, interactive de predare - învățare: calculatoare, monitoare, TV, CD-playere, acces permanent la internet.

În activitatea noastră ne străduim să transformăm cunoștințele dobândite de elevi în competențe utile în viaţă, implicându-i în diverse activităţi extracurriculare. Colaborăm cu grădinițe, instituții de artă şi cultură, organizații non-guvernamentale, cu școli din alte județe ale țării şi din străinătate, fiind implicați în diferite parteneriate şi proiecte.

Şcoala noastră oferă acces la învățare optimă şi în perioadele în care participarea fizică a elevilor nu este posibilă.

Catedra de matematică-informatică LGRCAT susține şi încurajează predarea-învățarea on-line oferind suportul formativ de calitate, atât pentru elevii noștri, cât şi pentru personalul didactic.

"Şcoală după şcoală" - serviciu instructiv – educativ – recreativ oferit elevilor ai căror părinți nu dispun de timpul necesar supravegherii acestora, după terminarea orelor de curs până la orele 18.00.

Şcoala dispune de o grădiniță, aflată în apropierea acesteia, astfel încât, părinţii care au copiii înscriși şi în ciclul primar, pot reduce semnificativ timpul de deplasare.

      Copii, vă așteptăm cu drag!